Bagekursus - bag dig glad

Struer Højskole

Vi tager forklædet på, smøger ærmerne op og arbejder med surdej, nye brødformer og bage-teknikker.

Vi skal bl.a.

  • Bage med surdej og får en med hjem
  • Have en uge med bageglæde og fællesskab
  • Masser af opskrifter og inspiration med hjem
  • På lokalt herregårdsbesøg
  • Lære om smag, kvalitet og råvarer


Når kurset er slut, er det langt fra kun lækre smagsprøver, du tager med dig hjem. Du tager også dine nye opskrifter, teknikker og erfaringer med, som du kan bruge hjemme i køkkenet.
Kurset er både for nybegyndere og de mere erfarne bagere.

Vi skal også nyde sund og velsmagende mad og gåture ved fjorden, sammen med ægte højskole fællesskab med foredrag, sang og udflugter.

Læs mere og tilmeld HER

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning
Sundhed
Yoga
Medier Samfund Politik Rejser
Samfund

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 02.02.2025
Slutdato 08.02.2025

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 2. juni - 8. juni, 1 uge
Emnekurser, 9. juni - 15. juni, 1 uge
Seniorkurser, 16. juni - 22. juni, 1 uge
Emnekurser, 23. juni - 29. juni, 1 uge
11160
Bagekursus - bag dig glad
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning
Sundhed
Yoga
Medier Samfund Politik Rejser
Samfund
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2025-02-02
02-02-2025
2025-02-08
08-02-2025
Ledige pladser
Emnekurser
Vestjylland
Struer Højskole
Vi tager forklædet på, smøger ærmerne op og arbejder med surdej, nye brødformer og bage-teknikker. Vi skal bl.a. Bage med surdej og får en med hjem Have en uge med bageglæde og fællesskab Masser af opskrifter og inspiration med hjem På lokalt herregårdsbesøg Lære om smag, kvalitet og råvarer Når kurset er slut, er det langt fra kun lækre smagsprøver, du tager med dig hjem. Du tager også dine nye opskrifter, teknikker og erfaringer med, som du kan bruge hjemme i køkkenet. Kurset er både for nybegyndere og de mere erfarne bagere. Vi skal også nyde sund og velsmagende mad og gåture ved fjorden, sammen med ægte højskole fællesskab med foredrag, sang og udflugter. Læs mere og tilmeld HER
Skrænten 4, 7600 Struer
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/11160
https://struerhojskole.dk/produkt-kategori/se-alle-kurser/
72
http://www.struerhojskole.dk
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Struer Højskole
Skrænten 4
7600 Struer

Telefon: 97 85 08 22
mail@struerhojskole.dk
Forstander: Claus Henry Hansen